BlogFlexwerkenvlaardingen.nl is toe aan uitbreiding!

Flexwerkenvlaardingen.nl is toe aan uitbreiding!

Gelijk na de opening van FlexwerkenVlaardingen.nl is het bedrijf alweer toe aan uitbreiding. Het eerste gedeelte van de Hoogerwerf Office Experience, het gekleurde stuk aan de linkerkant, is reeds opgeleverd. Dit is momenteel verhuurd aan Stichting Aanzet. 

HOE het er nu uit ziet.jpg
De voorbereidingen voor de uitbreidingen van FlexwerkenVlaardingen zijn al in volle gang. Het tapijt ligt erin en stroomaansluitingen zijn in de maak. We gaan de rest van onze bovenverdieping omtoveren tot net zo een inspirerende omgeving als het eerste gedeelte. Hieronder kun je zien wat onze plannen zijn. Drie ruimere kantoor- dan wel vergaderlokaties, twee concentratiewerkplekken en een gezellige flexwerkzone.

HOE het er na de verbouwing uit ziet.jpg

Een van de Interior Designers van Hoogerwerf For Office heeft alle ideeën uitgewerkt en heeft er een prachtige virtuele presentatie van gemaakt. Deze kun je hieronder bekijken! De bovenverdieping van het pand kun je vanaf 1:15 bekijken. Heb je interesse om bij ons een ruimte te huren voor korte of langere tijd? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag over de (nog) beschikbare ruimtes, opties, faciliteiten en prijzen. Reserveren van een ruimte die binnenkort beschikbaar komt? Dat is uiteraard al mogelijk. 
Reserveren of meer informatie

Contact

FlexwerkenVlaardingen.nl

van Beethovensingel 126

3133 EA VlaardingenT 010 - 445 10 10

E info@hoogerwerf.nlContactpersonen

Maaike Kroos

Moniek HoogerwerfOpeningstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten